INFLUENCER EGYÜTTMŰKÖDÉS 

Ez az oldal kizárólag a link birtokában elérhető. Kérlek, ezt a linket NE oszd meg illetéktelen személlyel, és ne is publikáld. Köszönjük szépen! 

hello ONLINE BÉRAUTÓ Budapest

Kedves Influencer!

Köszöntünk nálunk, Tifani vagyok, a hello OnlineBérautó projektmenedzsere . Egy együttműködés kapcsán kereslek. A kampányunkhoz keresünk véleményvezéreket, és ha nyitott vagy rá, szívesen dolgoznánk Veled is együtt.
Az együttműködés az Instagramra fókuszál.
Konkrét kampányidőszak, és tartalom mennyiség nincs meghatározva.
 Amennyiben érdekel az együttműködés, kérlek küldd el az alábbiakat.

Adataidat bizalmasan kezeljük, azt harmadik nem adjuk ki. Az erre vonatkozó adatvédelmi szabályzatot az oldal alján találod.

1., LEHETŐSÉG: ha azt választod, hogy fizetést szeretnél kérni a posztolásért, storyzásért, akkor a következő tartalomra lenne szükségünk: egy csomagot küldünk postai úton, ami tartalmazza a saját márkás pólónkat, és néhány A/4-es kártyát a bérelhető autóinkról. Ezek közül lenne szükséges megmutatnod, hogy Te melyik autót bérelnéd ki, és mikor van szükség bérautóra véleményed szerinted. Ezt, vagy  story videó formájában, vagy fotó formájában, attól függ melyik megállapodást kötöttük egymással. Ha szeretnél, látogass el a telepünkre a XI. kerületbe Budapesten, és a bérautókkal is tudsz fotót, videót készíteni, ha ez a reklámozási forma közelebb áll hozzád. A díjazás átutalással közvetlen azon a napon történik, amikor kikerülnek a megállapodott anyagok az Instagram oldaladra. 

2., LEHETŐSÉG: Ha a barter megállapodást választod, 1 db posztot és 3 db storyt szeretnénk kérni, ezeket előre egyeztetett, különböző napokon közzétéve. A barter megállapodás további részleteit e-mailben küldjük el Neked, ha megadtad az e-mail címed. A luxusautókat kapacitás függvényében tudjuk biztosítani fotózásokhoz, ezért fontos előre egyeztetnünk. Minden autónkat a weboldalunkon megtalálsz, nézz körül biztos vagyok benne, hogy valamelyikbe bele fogsz szeretni.

Köszönjük, hogy ellátogattál hozzánk, 24 órán belül válaszolunk az üzenetedre! Bízunk benne, hogy egy sikeres együttműködés veszi kezdetét!

Legyen szép napod!

Müller Tifani

hello ONLINE BÉRAUTÓ projektmenedzser

Telefonszám: +36 70 727 5555 06:00-19:00 óra között hívható.

E-mail: hello@onlineberauto.hu

Főoldal | - Bérautó - Autókölcsönzés - autóbérlés kaució nélkül, bérautó, autóbérlés, autóbérlés Budapest, autókölcsönzés, autóbérlés Magyarország, autóbérlés Ferihegy,