BÉRLETI IRÁNYELVEK 

Fontos számunkra, hogy minden autóbérléssel kapcsolatosan felmerült kérdést rugalmasan kezeljünk, de vannak alapvető szabályok, irányelvek, amiket a bérlésnél szükséges betartanod! Ezeket foglaltuk itt össze neked, ismerd meg a bérleti kódexünket!

 • Üzleti filozófiánk, hogy egyértelmű, és átlátható tájékoztatást adjunk a bérautó szolgáltatásunk díjtételéről. Rejtett költségekkel nem terhelünk, szeretnénk, olyan benyomást tenni benned a szolgáltatás rendszerünkkel, hogy legközelebb is minket válassz, ha bérautóra van szükséged! Árainkat úgy kalkuláltuk ki, hogy mindenki számára elérhető szolgáltatást tudjunk nyújtani, az oldalon feltüntetett árakat már nem terheli áfa!

 • Foglalást felvenni csak meghatározott kategóriára és nem meghatározott autóra tudunk. Az Online Bérautó minden esetben fenntartja magának a jogot az általános bérleti feltételek, és az árak előzetes megváltoztatására.

 • Bérautóinkat minimum 3 napra tudod bérbe venni, kivétel a hét második felétől már csak a hét végéig foglalhatod le az autóinkat. 

 • Bérautóinkat kaució nélkül is foglalhatod, ennek részleteiről munkatársaink adnak felvilágosítást. Nem minden járműnél tudod ezt a szolgáltatásunkat igénybe venni. Amennyiben kauciót számolunk fel az autóra, ennek az összege 100.000 Ft-tól kezdődik, és készpénzben tudod kifizetni az autó átvételekor..

 • Nagyon örülünk, hogy sokat szeretnél menni a bérautóinkkal, de napi 200 kilométert tudsz megtenni a bérleti díj fejében. Ha ezt meghaladod, akkor 20 Ft/km díjat számolunk fel. Autóinkkal külföldre is tudsz menni, ebben az esetben a Business autóink közül tudsz válogatni. Mielőtt útnak indulnál, kérjük jelezd az ügyfélszolgálatunknak határon túli utazásod!

 • Autókölcsönzési szolgáltatásunkat 21. életévüket betöltött személyek vehetik igénybe.

 • Ha magánszemélyként bérelsz autót, szükséged lesz az érvényes jogosítványodra, egy második fényképes igazolványra (pl. személyi igazolvány, vagy útlevél), illetve a lakcímkártyádra is a bérleti szerződés megkötéséhez. Autókölcsönzési szolgáltatásunk cégek számára is elérhető, ebben az esetben cégkivonatot, aláírási címpéldányt, illetve a bérautót vezető sofőr személyes okmányait, valamint az adott cégtől a sofőr nevére szóló meghatalmazást fogjuk kérni tőled!

 • Bérautóinkhoz automatikusan adunk Pest megyei matricát, de lehetőséged van Magyarország összes fizetős útjára érvényes matricát is vásárolni nálunk.
 • Nagyon szeretjük a tisztaságot, amit bérautóink átvételénél is fogsz látni. Minden autónkat kifogástalan, esztétikai állapotban adunk át, kérjük te is tartsd tisztán a kibérelt autót. Abban az esetben, ha extrém szennyeződést hagysz az autóban, a takarítás pótdíja a 15.000 Ft-ot is meghaladhatja, amit a gépjármű leadásánál készpénzben kell kifizetned.
 • Fontos számunkra, hogy minden vitás helyzetet elkerüljünk, ezért az átadás-átvételt fotókkal regisztrálunk a jelenlétedben.
 • Az autóinkkal nem kell arra számítanod, hogy az első utad a benzinkútra kell, hogy vezessen, mivel minden bérautót teljesen megtankolva adunk át. Ne feledd, az autót neked is így kell leadnod, amennyiben nem így teszel, ennek a költségei téged terhelnek.
 • A bérlésnél, minden megkezdett 24 óra plusz egy napnak számít, így ennek megfelelően kerül kiszámlázásra a végösszeg is. Ettől eltérni, csak előre egyeztetett bérleti periódus esetén van lehetőséged.
 • Bérautóinkat tökéletes műszaki állapotban bocsájtjuk a rendelkezésedre, forgalmi engedéllyel, a biztosítást igazoló szelvénnyel, és külföldi használat esetén a zöldkártyával.
 • Szeretnénk, hogy tudd, az autókölcsönzési díj tartalmazza a kötelező, és a casco biztosítást is, de egyes autók speciális cascoval rendelkeznek, amiről az ügyfélszolgálatunknál tudsz tájékozódni. A biztosítás nem érvényes, felni és gumi sérülés, valamint az utastérben keletkező károk esetén, ezt megegyezés szerint kell rendezned, ha kárt teszel bennük. Casco biztosításunknál az önrész mértéke 15%, de minimum 200 ezer forint. Bízunk benne, hogy balesetmentes közlekedésben lesz részed az Online Bérautó autóival, de ha esetleg balesetet okoznál, az önrészen felül 100 ezer forintot kell fizetned az autó javítási idejére, és adminisztrációs költségek miatt.
 • Az autókat rendszeresen szervizeljük, de bármikor előfordulhat műszaki hiba, vagy közúti baleset, ami következtében az autó üzemképtelenné válhat, ebben az esetben hívd az ügyfélszolgálatunkat és segítünk! Amit kérünk, tegyél meg mindent annak érdekében, hogy az autóval a legköltséghatékonyabb módon tovább tudj haladni.
 • Soha nem fordult elő a bérautóinkkal, de ha pont nálad eltulajdonítanák az autót, azonnal értesítsd az ügyféltájékoztató központunkat, és a területileg illetékes rendőrséget.
 • Műszaki hiba esetén cserautót biztosítunk, amennyiben nincs gazdaságosabb megoldás.
 • Nagyon fontos szabály: a szabálysértésekért minden körülmények között te felelsz! Ne parkolj mozgáskorlátozottaknak fenntartott helyen, mert súlyos bírságra számíthatsz. Ne száguldozz az autóval, mert magadat és másokat is veszélyeztetsz vele, és drága bírságot von maga után. A fizetős parkolókat csak díjfizetés után használd, mert ezért is büntetést kapsz, ami téged fog terhelni!

Ha ezeket az általános szabályokat betartod, és vigyázol az autóra, biztosak vagyunk benne, hogy örömmel vezeted az ONLINE BÉRAUTÓ autóit!