ONLINE BÉRAUTÓ FOGLALÁSI OLDAL

Foglalás menete: nézd meg melyik autót szeretnéd kibérelni, majd válaszd ki a listából a kategóriát, és foglald le. Foglalásod a megadott e-mail címre igazoljuk vissza, egy órán belül nyitva tartási időben. Kategóriát tudsz foglalni, de megadhatod pontosan melyik autóra lenne szükséged, és készlettől függően a kiválasztott autót biztosítjuk. Fontos számunkra, hogy elégedett ügyfél legyél, és visszatérj hozzánk. Így gyorsan VIP ügyfelünk leszel, amennyiben 3 alkalommal igénybe vetted autókölcsönzési szolgáltatásunkat, kaució nélkül viheted legközelebb a bérautóinkat!*** 
Bérautóinkat minimum 3 napra tudod bérbe venni.  Ingyenes ki -és visszaszállítást is kérhetsz Budapesten, ha min 10 napra bérelsz autót!
SOS bérautót szeretnél? Hívd az ügyfélszolgálatunkat: +36 70 727 5555 telefonszámon, minden nap reggel 06:00 és este 19 óra között! 
Az árak bruttó árak! Annyit fizetsz, amennyit itt a leírásban látsz, nincsenek rejtett költségek! Minden megkezdett naptári nap, egy bérleti napnak számít, kérlek így számold a bérleti napjaidat. A bérautót tisztán adjuk át, tisztán is szükséges visszahoznod, azonban ha úgy döntesz nem akarod kitakarítani az autót, válaszd a takarítást kérek opciót is. Külföldre utaznál a bérautóval? Erre is van lehetőséged, előre egyeztetés után. A határt engedély nélkül nem tudod elhagyni ezekkel az autókkal, ezért szükséges előre egyeztetned határátlépési szándékod. Bérleti irányelvünket az oldal alján találod, kérlek olvasd el!

Az alábbi linken találod a névjegykártyánkat, mentsd el, bármikor jól jöhet.

 Bérleti díj tartalmazza: 

 • Kötelező- és Casco biztosítás
 • Téligumik, téli felkészítés
 • Határkilépő-engedély (előzetes egyeztetés után)
 • Kötelező szervizek
 • Nincsenek rejtett bérleti költségek
 • Nincs előfoglalási ill. lemondási díj
 • Minőségi autókölcsönzés
 • Expressz bérautó átvétel, visszavétel
 • Ingyenes parkolás az autókölcsönző telepén

BÉRLETI IRÁNYELVEK 

Fontos számunkra, hogy minden autóbérléssel kapcsolatosan felmerült kérdést rugalmasan kezeljünk, de vannak alapvető szabályok, irányelvek, amiket a bérlésnél szükséges betartanod! Ezeket foglaltuk itt össze neked, ismerd meg a bérleti kódexünket!


 • Üzleti filozófiánk, hogy egyértelmű, és átlátható tájékoztatást adjunk a bérautó szolgáltatásunk díjtételéről. Rejtett költségekkel nem terhelünk, szeretnénk, olyan benyomást tenni benned a szolgáltatás rendszerünkkel, hogy legközelebb is minket válassz, ha bérautóra van szükséged! Árainkat úgy kalkuláltuk ki, hogy mindenki számára elérhető szolgáltatást tudjunk nyújtani, az oldalon feltüntetett árakat már nem terheli áfa!

 • Foglalást felvenni csak meghatározott kategóriára és nem meghatározott autóra tudunk. Az Online Bérautó minden esetben fenntartja magának a jogot az általános bérleti feltételek, és az árak előzetes megváltoztatására. 

 • Bérautóinkat minimum 3 napra tudod bérbe venni.

 • Bérautóinkat kaució nélkül is foglalhatod, ennek részleteiről munkatársaink adnak felvilágosítást. Nem minden járműnél tudod ezt a szolgáltatásunkat igénybe venni. Amennyiben kauciót számolunk fel az autóra, ennek az összege 70.000 Ft-tól kezdődik, és készpénzben, vagy bankkártyával tudod kifizetni az autó átvételekor. VIP ügyfeleink, azaz visszatérő ügyfeleink, akik minimum három alkalommal igénybe vették autókölcsönző szolgáltatásunkat lehetőség van kaució nélküli foglalásra.

 • Nagyon örülünk, hogy sokat szeretnél menni a bérautóinkkal, de napi 200 kilométert tudsz megtenni a bérleti díj fejében. Ha ezt meghaladod, akkor 30 Ft/km díjat számolunk fel. Autóinkkal külföldre is tudsz menni, ebben az esetben a standard, és a családi autóink közül tudsz válogatni. Mielőtt útnak indulnál, kérjük jelezd az  ügyfélszolgálatunknak határon túli utazásod!

 • Autókölcsönzési szolgáltatásunkat 21. életévüket betöltött személyek vehetik igénybe.

 • Ha magánszemélyként bérelsz autót, szükséged lesz  az érvényes jogosítványodra, egy második fényképes igazolványra (pl. személyi igazolvány, vagy útlevél), illetve a lakcímkártyádra is a bérleti szerződés megkötéséhez. Autókölcsönzési szolgáltatásunk cégek számára is elérhető, ebben az esetben cégkivonatot, aláírási címpéldányt, illetve a bérautót vezető sofőr személyes okmányait, valamint az adott cégtől a sofőr nevére szóló meghatalmazást fogjuk kérni tőled!

 • Bérautóinkhoz automatikusan adunk Pest megyei matricát, de lehetőséged van Magyarország összes fizetős útjára érvényes matricát is vásárolni nálunk.
 • Nagyon szeretjük a  tisztaságot, amit bérautóink átvételénél is fogsz látni. Minden autónkat kifogástalan, esztétikai állapotban adunk át, kérjük te is tartsd tisztán a kibérelt autót. Abban az esetben, ha extrém szennyeződést hagysz az autóban, a takarítás pótdíja a 15.000 Ft-ot is meghaladhatja, amit a gépjármű leadásánál készpénzben kell kifizetned.
 • Fontos számunkra, hogy minden vitás helyzetet elkerüljünk, ezért az átadás-átvételt fotókkal regisztrálunk a jelenlétedben.
 • Az autóinkkal nem kell arra számítanod, hogy az első utad a benzinkútra kell, hogy vezessen, mivel minden bérautót teljesen megtankolva adunk át. Ne feledd, az autót neked is így kell leadnod, amennyiben nem így teszel, ennek a költségei téged terhelnek. 
 • A bérlésnél, minden megkezdett 24 óra (naptári nap) plusz egy napnak számít, így ennek megfelelően kerül kiszámlázásra a végösszeg is. Ettől eltérni, csak előre egyeztetett bérleti periódus esetén van lehetőséged.
 • Bérautóinkat tökéletes műszaki állapotban bocsájtjuk a rendelkezésedre, forgalmi engedéllyel, a biztosítást igazoló szelvénnyel, és külföldi használat esetén a zöldkártyával.
 • Szeretnénk, hogy tudd, az autókölcsönzési díj tartalmazza a kötelező, és a casco biztosítást is, de egyes autók speciális cascoval rendelkeznek, amiről az ügyfélszolgálatunknál tudsz tájékozódni. A biztosítás nem érvényes, felni és gumi sérülés, valamint az utastérben keletkező károk esetén, ezt megegyezés szerint kell rendezned, ha kárt teszel bennük. Casco biztosításunknál az önrész mértéke 15%, de minimum 200 ezer forint. Bízunk benne, hogy balesetmentes közlekedésben lesz részed  az Online Bérautó autóival, de ha esetleg balesetet okoznál, az önrészen felül 100 ezer forintot kell fizetned az autó javítási idejére, és adminisztrációs költségek miatt.
 • Az autókat rendszeresen szervizeljük, de bármikor előfordulhat műszaki hiba, vagy közúti baleset, ami következtében az autó üzemképtelenné válhat, ebben az esetben hívd az ügyfélszolgálatunkat és segítünk! Amit kérünk, tegyél meg mindent annak érdekében, hogy az autóval a legköltséghatékonyabb módon tovább tudj haladni.
 • Soha nem fordult elő a bérautóinkkal, de ha pont nálad  eltulajdonítanák az autót, azonnal értesítsd az ügyféltájékoztató központunkat, és a területileg illetékes rendőrséget. 
 • Műszaki hiba esetén cserautót biztosítunk, amennyiben nincs gazdaságosabb megoldás.
 • Nagyon fontos szabály: a szabálysértésekért minden körülmények között te felelsz! Ne parkolj mozgáskorlátozottaknak fenntartott helyen, mert súlyos bírságra számíthatsz. Ne száguldozz az autóval, mert magadat és másokat is veszélyeztetsz vele, és drága bírságot von maga után. A fizetős parkolókat csak díjfizetés után használd, mert ezért is büntetést kapsz, ami téged fog terhelni!
 • A bérleti idő lejárta utáni hosszabbítást kizárólag írásos megerősítés után fogadjuk el. A bérleti díjat előre vagy köteles fizetni. Amennyiben a bérleti idő lejárta után, az autót nem szolgáltatod vissza 1 órán belül, vagy írásban nem jelezted hosszabbítási szándékod, illetve nem fizetted ki, azonnali rendőrségi feljelentést von maga után. 

Ha ezeket az általános szabályokat betartod, és vigyázol az autóra, biztosak vagyunk benne, hogy örömmel vezeted az ONLINE BÉRAUTÓ autóit!

*** A luxus autókra nem vonatkozik ez a kedvezmény. Fenntartjuk a jogot előzetes bejelentés nélküli változtatásra.
Főoldal | - Bérautó - Autókölcsönzés - autóbérlés kaució nélkül, bérautó, autóbérlés, autóbérlés Budapest, autókölcsönzés, autóbérlés Magyarország, autóbérlés Ferihegy,