VÁLASZD KI A FOGLALNI KÍVÁNT BÉRAUTÓ KATEGÓRIÁT

Foglalás menete: nézd meg melyik autót szeretnéd kibérelni, majd válaszd ki a listából a kategóriát, és foglald le. Foglalásod a megadott e-mail címre igazoljuk vissza, egy órán belül nyitva tartási időben. Kategóriát tudsz foglalni, de megadhatod pontosan melyik típusra lenne szükséged, és készlettől függően a kiválasztott autót biztosítjuk. Fontos számunkra, hogy elégedett ügyfél legyél, és visszatérj hozzánk. Így gyorsan VIP ügyfelünk is lehetsz, amennyiben 3 alkalommal igénybe vetted autókölcsönzési szolgáltatásunkat, kaució nélkül viheted legközelebb a bérautóinkat!*** Bérautóinkat minimum 3 napra tudod bérbe venni! Hívd az ügyfélszolgálatunkat: +36 70 727 5555 telefonszámon, minden nap reggel 08:00 és este 19 óra között. Az árak bruttó árak! Annyit fizetsz, amennyit itt a leírásban találsz, nincsenek rejtett költségek.
Minden megkezdett naptári nap, egy bérleti napnak számít, kérlek így számold a bérleti napjaidat. Minden bérléshez egy takarítási díj kerül felszámításra. Külföldre utaznál a bérautóval? Erre is van lehetőséged, előre egyeztetés után. A határt engedély nélkül nem tudod elhagyni ezekkel az autókkal, ezért szükséges előre egyeztetned határátlépési szándékod. Bérleti irányelvünket az oldal alján találod, kérlek olvasd el!

Főoldal | - Bérautó - Autókölcsönzés - autóbérlés kaució nélkül, bérautó, autóbérlés, autóbérlés Budapest, autókölcsönzés, autóbérlés Magyarország, autóbérlés Ferihegy,