Így bízd az autómosós srácra a 100 milliós autód Annyi dolga lett volna, hogy mosás után visszavigye a Ferrarit a tulajdonosnak, de a lovak sajnos megbokrosodtak a keze alatt.

2021.01.22

Az olasz Genova focicsapat jelenlegi kapusa, Federico Marchetti hívta fel az egyik autómosós vállalatot, hogy végezzenek teljes körű, "háztól-házig" tisztítást az autóján. Ez annyit tesz, hogy a mosó munkatársa felveszi az autót, majd amikor készen vannak vele, vissza is viszik a tulajdonosnak, ahová kéri. Az autó nem más, mint egy Ferrari 812 Superfast, amivel a visszaúton történt egy kisebb baleset. A mosó alkalmazottját valószínűleg elragadta a lendület, amelyet a 800 lóerős Ferrari diktált és csúnyán összetörte a sportautót.

A focista elég higgadtan reagált az esetre. Twitteren csak annyit írt, hogy örül, hogy senki nem sérült meg. A mosónak pedig állítólag van biztosítása, ami fedezi a kárt.

A Ferrari 812 Superfast az olasz sportkocsigyártó egyik csúcsmodellje. Az autó orrában lévő 6,5 literes, V12-es szívómotor 800 lóerős és 2,9 másodperc alatt gyorsítja 100-ra a kétszemélyes kupét. A végsebessége 340 km/óra. Az aktív hátsókerék-kormányzással agilisabbá tett Ferrari ára piactól függően 80 millió forintnak megfelelő ártól indulhat, itthon több mint 100 millióba kerül.

Főoldal | - Bérautó - Autókölcsönzés - autóbérlés kaució nélkül, bérautó, autóbérlés, autóbérlés Budapest, autókölcsönzés, autóbérlés Magyarország, autóbérlés Ferihegy,